Londontown Sverige
     


Londontown > London sevärdheter > London aquarium
Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige

London sevärdheter Aquarium

London sevärdheter Aquarium

London sevärdheter Aquarium

London sevärdheter Aquarium

Besök The London Aquarium, en av Europas största utställningar av vattenlevande organismer och hem till uppemot 400 arter i över 50 tankar, från hajar, rockor och clownfiskar, till Morayål, drakfisk och krabbor som rör sig i sidled.
London Aquarium är den första attraktionen i sitt slag i huvudstaden, och är en av Europas största utställningar av vattenlevande organismer från hela världen och visas i över 2 miljoner liter vatten.
London Aquarium kombinerar utbildning, avslappning och underhållning genom en multisensorisk upplevelseresa genom världens älvar, insjöar och hav. Inte på några andra platser i London kan besökarna komma ansikte mot ansikte med hajar eller se pirajorna utfodras.

Tillgänglighet för funktionshindrade: På Akvariet, har vi full åtkomst för funktionshindrade med hiss till alla våningar.
Det finns även handikapptoalett tillgänglig på varje våning.
Res till det frusna Antarktis och upplev livet med en familj äkta Åsnepingviner på Sea Life London Aquarium. Dessa akrobatiska pingviner bor i ICE ADVENTURE - en splitter ny, stor temaupplevelse som visar besökarna en forskningsstation djupt in i Antarktis.
När temperaturen sjunker får besökarna resa genom ett isigt landskap fullt av roliga interaktiva funktioner. Se på världen genom snöglasögon, känn med händerna längs en vägg av riktig is eller doppa händerna i iskalla bassänger. Besökarna kan också få prova på polar- 'whiteout " träning medan de utforskar en modell av en Ice Station komplett med autentisk utrustning donerad av ledande inom vetenskap och forskning: British Antarctic Survey.
När de kommer till pingvinens isgrotta får besökarna direkt insyn i den magiska Åsnepingvinens tillflyktsort, både över och under jord. När de dyker under vattnet och leker i sitt nya hem med riktig is får besökarna uppleva livets utmaningar i det mest ogästvänliga landskapet på jorden och farorna som dess invånare står inför.
De kommer också att kunna möta några andra antarktiska invånare - en trio av japanska spindelkrabbor.
Akvariet ligger precis vid London Eye

  Boka