Londontown Sverige
     


Londontown > London sevärdheter > London Afternoon Tea
Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige

London sevärdheter Afternoon Tea

London sevärdheter Afternoon Tea

London sevärdheter Afternoon Tea

Det historiska Grosvenor House Hotell har varit besökt av kungliga, kändisar och ledare från näringslivet sedan det öppnade 1929 och fortsätter sin hävdvunna tradition med exceptionell stil och service.
Placerad i Mayfair erbjuder denna 'Grande Dame " av Park Lane typiskt brittiska upplevelser.
Park Room and Library har utvecklats för att reflektera stilen, komforten och charmen som återfinns i ett vardagsrum i en engelsk herrgård. Grosvenor House är den perfekta miljön för att uppleva denna mest traditionella engelska tradition.

Annas Afternoon Tea: Komplett eftermiddagste; inkluderar ett urval av små smörgåsar, ofyllda och russin-buttermilk scones med Devonshire clotted cream och Cornish-jordgubbsylt, ett urval av gräddbakelser och franska bakverk, ett urval av te.

Annas Afternoon Champagne Tea: Komplett eftermiddagste, inkluderar ett urval av små smörgåsar, ofyllda och russin-buttermilk scones med Devonshire clotted cream och Cornish-jordgubbssylt, ett urval av gräddbakelser och franska bakverk, ett urval av te och ett glass Piper Heidsieck Brut.

West Country Cream Tea: Ofullda och russin-buttermilk scones, Cornish-jordgubbssylt och honung, Devonshire farmhouse clotted cream och ett urval av te.

West Country Tea går att få måndag-fredag. Öppettider: Måndag-söndag 14:00-18:00

  Boka