Fotbollsresor England Premier League Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss

Londontown Sverige
     


Londontown > Gruppresor till London


Grupperesor London. Boka din företagsresa och gruppresa till London

London weekendresa, paketresa London

London weekendresa, paketresa London

St Giles London hotell


Vi skräddarsyr London företagsresor och gruppresor in i minsta detalj.

Oavsett om evenemanget är för vänner, medarbetare, kunder eller för leverantörer har det ett oanat värde, och som värd står du inför ett stort ansvar. Därför ska allt fungera in i minsta detalj, och inget får lämnas till slumpen.

Shopping, musikalerer, fotboll, loppmarknad, mat från hela världen, charmerande pubar - i London hittar du allt.
Dessutom är det så enkelt att ta sig en tur till den brittiska metropolen.
Kort flygtid gör att du får mycket ut av tiden. I London, "The Capital of Entertainment", måste ni passa på och använda möjligheten att få uppleva några av våra flott organiserade arrangemang.
Vi har biljetter till teatrar och musikaler, samt till fotbollsmatcher och båtturer på Themsen. Eftersom vi har mycket goda hotellavtal i London kan vi ordna fördelaktiga priser på konferenslokaler, och då särskilt på helgerna. Vi kan planera kompletta paket till er med flyg, transport, hotell, sevärdheter, sightseeing, musikaler eller reservera bord på restauranger.

Ta kollegor eller vänner med till London på gruppresa i London!

Dags att boka in säljkonferensen, kick-offen eller den ständigt efterlängtade resan tillsammans med tjejgänget, bouleklubben eller vinsällskapet?
Vi skräddarsyr grupperesor till London. Vi ordnar även utflykter och hjälper till med kund- och insentivresor. När du en gång har provat att åka, eller organisera gruppresor så vet du hur annorlunda det är jämfört med att åka iväg på, eller ordna individuella resor. St Giles London hotell är mycket centralt beläget, 50 meter från Oxford Street och på 1 minuts gångväg från tunnelbanestationen Tottenham Court. Vi har 25 års erfarenhet av att organisera gruppresor i England och London.

  Skicka förfrågan

St Giles hotell er ett stort och modernt hotell med perfekt läge vid Oxford Street.
På hotellet finns restaurang, pizzeria, bar samt Londons största gym dit våra gäster har tillträde. Här finns även tillgång till sauna, solarium och en 25 m swimmingpool.
Närmaste tunnelbanestation är Tottenham Court Road.
Alla de 655 rummen har bad/dusch och WC samt telefon, te/kaffekokare, hårtork, TV och förvaringsbox.
s Små till medelstora rum. Här kan du njuta av en härlig engelsk frukost varje morgon.
PS. Max 3 sengs rum på St Giles

Om du har provat att organisera grupperesa till London så vet du att det är skillnad från att resa på egen hand.