Londontown Sverige
     


Londontown > London musical > Charlie and The Chocolate Factory London musical
Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige

London musikal Charlie and the Chocolate Factory

London musikal Charlie and the Chocolate Factory

London musikal Charlie and the Chocolate Factory

ROALD DAHLs härligt mörka berättelse om unga Charlie Bucket och den mystiska konditorn Mr Willy Wonka får nytt liv i en splitter ny West End-musikal regisserad av Academy Award-vinnande Sam Mendes.
En trädgård av choklad, en trupp av ekorrar och märkligt säregna Oompa Loompier kan ses i denna spektakulära nya musikal som är chokladspäckad med fantastiska godbitar som tilltalar dina sinnen.

Willy Wonka, den excentriska ägaren av den största chokladfabriken i världen, har beslutat att öppna dörrarna till sin fabrik för fem lyckliga barn och deras föräldrar. För att välja ut vem som ska få komma in i fabriken beslutar Mr. Wonka att gömma fem gyllene biljetter under omslaget av hans berömda chokoladkakor.

Jakten på de fem gyllene biljetterna har börjat. Historien följer Charlie Bucket, den oväntade hjälten, som mot alla odds får tag i den femte och sista biljetten.
Charlie är en fattig men aktiv pojke som bor i ett litet hus med sina föräldar, Mr. och Mrs. Bucket, och alla sina far- och morföräldrar.

Den gyllene biljetten skickar Charlie och hans farfar Joe på ett fantastiskt äventyr, utöver sina vildaste fantasier.
Boka Charlie and the Chocolate Factory musikal London >>