London hotell, musikaler och sevärdheter London

Londontown Sverige
     

Home
> Därför bör du välja Londontown som arrangör

Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Londonguide Danmark Londontown Sverige Londontown Sverige Kontakta oss Londontown blog Facebook Londontown Denmark Londontown Norway Londontown Sweden  
 

Därför bör du välja Londontown som arrangör

1. Vi har kontor både i Norge och i London. På Londonkontoret kan du som kund nå oss dygnet runt på jourtelefon. I Norge är jag tillgänglig på telefon större delen av dygnet. Dyker det upp problem under din resa finns vi alltid där. Kontoret i London är bemannat med skandinavisktalande personer som också bor i staden. Du är hjärtligt välkommen att besöka vårt Londonkontor när du är i staden!

"Tusen tack för professionell och utomordentlig service. Jag kan bara säga att ni verkligen är bäst på detta jobb. Jag har träffat så många oseriösa i denna bransch att jag verkligen blev positivt överraskad av er service. Återigen, tusen tack för allt och fortsätt på samma sätt, ni är det bästa företaget för fotbollsresor."
Saman Eskandari

2. På Londonkontoret har vi en person, Lars Smith, som bara jobbar med att förhandla fram bra avtal med hotell, fotbollsklubbar, konsertarrangörer osv. Det är Lars som kan fixa biljetter till alla de unika konserter som vi erbjuder.

Han kan ofta även erbjuda biljetter till konserter och andra arrangemang som ”officiellt” är utsålda.

3. Vi köper hotellrum direkt från hotellen, inte som de stora researrangörerna som köper via hotels.com. Detta betyder att vi får de bästa priserna till dig som kund. Alla våra hotellpriser inkluderar även frukost, något som inte de stora researrangörerna inkluderar.

4. Jag har själv valt ut alla de hotell som vi erbjuder i London, och kan därför garantera att de håller en acceptabel standard.

5. Vi är officiella agenter för alla lagen i Premier League, FC Barcelona och Paris SG, och får därför alla biljetter direkt från klubbarna utan fördyrande mellanhänder. Detta skyddar dig även mot falska biljetter, något som är ett stort problem både i England, Barcelona och Paris.

"Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag ser att ni kan erbjuda paketlösningar som är lika billiga som det grabbarna och jag betalar för att beställa allt direkt. Det betyder att vi vill använda oss av er vid våra årliga resor."
Frode Andresen, Arrangemang- och projektansvarig för Moss fotbollsklubb.

6. Vi har även representanter som är bosatta i Barcelona och Paris för dig som reser på en fotbollsresa till FC Barcelona eller Paris SG som vi levererar.

7. Vi har 25 års erfarenhet av resor till London och England och 11 års erfarenhet av resor till Barcelona och Paris.

8. Vi är medlemmar av norska Reisegarantifondet, det ger dig säkerhet.

9. Vi har flera gånger blivit korade till den bästa och billigaste leverantören av fotbollsresor av olika medier.

Gör precis vad du vill – så ordnar vi allt det praktiska! Notera vårt jourtelefonnummer när din resa har bekräftats

NORGE:
De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1
N-2312 Ottestad, Norge
Tlf +47 900 19054
LONDON:
De Skandinaviske Londonguider/ATS International Travel
2b Patshull Road London NW5 2LB, United Kingdom
Tel: +44 20 7240 3983