London hotell, musikaler och sevärdheter London Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss

Londontown Sverige
     Londontown > Paketresa London weekend

Paketresa till London. Bo på min favorit hotell

 
President hotell rum

President Hotell London

Frukost President hotell London
Planerar du inför en resa till London på en weekend?
Vi kan erbjuda en mängd olika hotell för dig som vill spendera en weekend i London billigt.
När du har installerat dig är det bara att ge dig ut på staden och se vad den har att erbjuda. Musikaler, teater, shopping, museum och nattklubbar, London är rik på upplevelser och nöjen. Oavsett om du åker ensam, tillsammans med familj eller vänner, har vi det perfekta boendet för dig.
Hitta det hotell som bäst motsvarar dina önskemål och skicka en bokningsförfrågan till oss.

Boka din London weekendresa

London är full av hemligheter, och det tar lång tid att knäcka Londons koder om du inte känner någon som bor där. Känner du dig osäker på vilket hotell du bör boka?
Kontakta oss så kan vi tipsa dig om billiga och bra hotell i London. Du kan också söka efter hotell själv och skicka en förfrågan till oss.

Våra svenska medarbetare finns alltid på plats på vårt kontor i London, redo att hjälpa dig dygnet runt. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

President er et stort, välskött London hotell vid Russel Square, i Bloomsbury- och St Pancras-området. I närheten av hotellet finns Oxford Street, British Museum och Soho med sitt rika teater- och restaurangliv. President ingår i hotellkedjan Imperial och delar även bar med systerhotellet. Rum för ickerökare, TV, separat dusch och badkar, kaffe/tébryggare är en av de bekvämligheter som finns i varje rum.
Kafé, bar/pub, restaurang, rumsservice, salong och handikappanpassning är några av de extra bekvämligheter som finns på detta hotellet.
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på President Hotell.
President hotell är ett stort och välbevarat mellanklasshotell med flott läge vid Russel Square. Bara 10 min. med tunnelbanan från hotellet så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen. Från tunnelbanestationen Russell Square där ni kan ta Piccadilly Line hela vägen från Heathrow – enklare kan det inte bli.

Vad säger kunderna om President:

Julhandeln i London på St Giles hotell London "Vi vill bara tacka er för ett fantastiskt förslag och hjälp med hotell i London. Ingen av oss hade förstått vilket fantastisk bra läge hotell President faktisk har – Piccadilly-linjen rakt från dörren från Heathrow – enklare kan det inte bli. Än en gång – tusen tack för bra tips, förslag och hjälp"
- Sissel Ambjør
Sissel Ambjør

London hotell President

  • Trådlöst internet
  • Kaffe-/tekokare
  • Cocktailbar
  • Restauranger
  • Handikappanpassning
  • Afternoon Tea
  • Kontinental frukost
  • Extrabädd i hopfällbar säng
  • Tv med lokala kanaler
  • Badkar eller dusch Wc

Priser President hotell

Från 460:- pp incl frukost

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också frukost.

 


London - staden för dig

Bara några flygtimmar bort är London. Storbritanniens huvudstad är nära och bekant för många av oss. Men även om du har varit här förut har London många överraskningar att erbjuda. Staden är en av de största i Europa och har en lång historia. Idag är London ett av världens viktigaste politiska, ekonomiska och kulturella centra.

De flesta av våra kunder föredrar att resa till London en weekend antingen höst eller vår, men en sommar kan rekommenderas. Resor kring midsommar behöver varken vara för varmt eller för stressigt.

Från klassisk Afternoon Tea på ärevördiga Fortum & Mason till avskilda nattklubber i London öst. Från kändisspotting på hemliga klubbar till konsertlokaler eller fotbollpubar. Eller är du kanske av dem som låt dig frestas av väskor på varuhuset Selfridges? Kanske bör du hellre lägga impulsköp åt sidan och koncentrera dig på de sevärdheter som staden erbjuder.

Börja med att ersätta traditionella Blackcabs (svarta taxibilar) med cykeltaxi (fråga efter fastpris), äta frukost i sann brittisk uppfattning, testa stadens avskilda takterrasser och gå på promenader på South Bank. Om du vill handla, rekommenderas Topshop. Finns det särskilda märken du letar efter, prova Oxford Street eller Regent Street.