Fotbollsresor England Premier League Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss

Londontown Sverige
   
 
Home > Fotbollsresor England > Fotbollsresor Barcelona

Fotbollsresor Paris. Boka fotbollsbiljetter för att se Paris Saint Germain

Fotbollsresor Paris Saint Germain

Fotbollsresor och fotbollsbiljetter Paris SG 2018 - 2019

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

FOTBOLLSRESOR PARIS SG DATUM BILJETT OCH HOTELL Skicka förfrågan

ALLE MATCHER OG PRISER OPPDATERT 17.06.18

Har du problemer med forespørselskjema, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no

Vad kunderna säger om våra fotbollsresor till Paris:

Ville bara säga att resan till Paris var väldigt trevlig och sittplatserna var grymma. Bäst av allt var att jag fick se Zlatan stänka in ett kanonmål. Tack för er service och skulle jag längre fram behöva biljetter till någon match så är ni mitt förstaval. Tack än en gång!”
- Gänget från Jönköping

”Vill bara berätta hur bra vi tyckte dessa biljetter var! Man kunde riktigt känna av matchen på så nära håll & höra spelarna snacka me varann. Vi har haft en helt underbar resa och det med så bra biljetter till matchen, vi är mycket nöjda med er hjälp till biljetterna.”
- Annika Svensson, Bromölla

”Bokade vår resa genom er och har varit där nu i helgen. Verkligen en toppenstad och bra hotell med trevlig personal och frukost. Fotbollsmatchen blir ett härligt minne! Allt funkade kanon och min son var lyrisk efter matchen.”
- Lotta Petersson, Halmstad

"Takker for turen – perfekt hotell og ingen problemer !
Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også."

- Ole Jørgen Nordahl

”DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!” -
- Wenche, Arild og Magnus Vasshus

”Kanonbiljetter, kanonmatch och kanonhotell! Tack!”
- Torbjörn Söderberg, Saltsjö-Boo

”Vill bara tacka för den fina servicen och de bra biljetterna vi köpte av er. Vi hörs i framtiden”
- Thomas Larsson, Stockholm

Fotbollsresor Paris SG

Zlatan Ibrahimovic har spelat i en rad storklubbar de senaste 10 åren efter att han lämnade moderklubben Malmö FF 2001 har han spelat för Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och Milan.
Paris Saint Germain Football Club kallas ofta Paris –SG eller bara PSG, klubben håller till i huvudstaden Paris och den bildades 1970 efte en sammanslagining mellan klubbarna Paris FC och Stade Saint –Germanois.
PSG Har spelat i franska högsta ligan sedan 1974. De spelar sina hemmamatcher på mäktiga Parc de Princes som tar 48 713 åskådare.

Varför åka med oss till Paris?

1. Vi har egen personal i Paris. Om något allvarligt problem mot förmodan skulle uppstå under er tid i Paris är vi bara ett telefonsamtal bort.

2. Vi kan om ni vill, redan vid bokningstillfället säga exakt vart ni kommer att sitta på arenan.

3. Vi kan redan vid bokningstillfället konfirmera vilket hotell ni kommer att bo på. Vi har egna kontrakt med en rad noggrant utvalda hotell i centrala Paris.

4. Ni når oss när det passar er - vi har öppet 08.00-21.00 måndag-torsdag och 09.00-17.00 fredagar.

5. Vi hjälper gärna till att boka sidoaktiviteter såsom cykelutflykter, vinprovning, restaurangbesök.

Våra hotell i Paris

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta 4* hotell i centrala Paris.
Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån.

Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Champs Elysées. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits.

Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er fotbollsresa så smidig som möjligt.

Resa till hotellet

Alla våra hotell ligger centralt i Paris. När man flyger till Paris så finns det 3 flygplatser man kan landa på, Charles de Gaulle som är det stora internationella flygplatsen dit de flesta bolag flyger, Orly som är en lite mindre flygplats eller Beauvais dit Ryan Air flyger. Från alla dessa flygplatser går det flygbussar flera gånger i timmen till centrala Paris. Från Orly och Charles de Gaulle går det även tåg. Innan er fotbollsresa så skickas matchbiljetterna och hotellvoucher hem till er, där finns även en beskrivning hur ni lättast tar er till hotellet.