Fotbollsresor England Premier League Londontown Sweden Londontown Norway Londontown Denmark Facebook Londontown blog Kontakta oss

Londontown Sverige
   
 
Home > Fotbollsresor England > Fotbollsresor Barcelona

Fotbollsresor Barcelona. Boka fotbollsbiljetter för att se Barcelona på Camp Nou i Spanien

Fotbollsresor Barcelona

Fotbollsresa och fotbollsbiljetter Barcelona 2018 - 2019 på Camp Nou

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

FOTBALLREISER BARCELONA 2017/18 DATO BILLETT+2 DØGN  
     

Skicka förfrågan

       
       
       
       
       
       

ALLE MATCHER OG PRISER UPPDATERAT 17.06.18

Har du problem med formuläret, kontakta oss på henry@londontown.no

För matcher i La Liga gäller att matchdagen kan ändras från söndag till fredag eller lördag med kort varsel. Vi kontaktar alla våra kunder vid ändringar men rekommenderar också er att kontakta oss 1 vecka innan utsatt datum för slutgiltig information.
I paketen ink hotel så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

Uppgradera hotell:
uppgradera till 3 * Hotel Gravina 300 kr per person pr dygn. Extra natt kostar här 650 kr per person
Uppgradera till 4 * Grupotel Gran Via 678 300 kr per person pr dygn. Extra natt kostar här 750 kr per person.

Uppgradera fotbollsbiljetter:
Billjetten som ingår är långsida övre. + 350 kr för GOL 2. + 1500 kr per person på matchen mot Real Madrid. +900 kr för Tribuna biljett + 3000 kr för matchen mot Real Madrid.

Karta Camp Nou

Camp Nou, Europas största arena!

Heter det Camp Nou eller Nou Camp? Frågar du en Katalan så är svaret Camp Nou. Arenan är Europas största och publikkapaciteten är över 98 800 åskådare. Känslan man får när man kommer in på arenan är obeskrivlig. Vi har biljetter på de flesta sektioner på arenan. Fråga oss gärna vilken sektion, rad och plats ni kommer att sitta på . Det är en service som vi anser att alla resenärer borde ha rätt att få veta innan fotbollsresan.

Klicka på bilden för översikt


Vad tycker kunderna om våra fotbollsresor Barcelona:

"Det var just det trevliga och personliga bemötandet jag fick vid första kontakten som avgjorde hela affären. Er Erfarenhet gjorde ju också att jag förstod att ni hade koll på bitarna. När man bara är borta ett par dagar så är det viktigt att allt funkar och det gjorde det verkligen.
Fräscht, trevligt och centralt hotell med toppenbra frukost. Dessutom jättebra platser på Camp Nou. Min son (som är Real Madrid-fan) tyckte det var världens bästa present trots att Barca vann matchen!”

- Blossom Tainton Lindquist.

"Vill bara tala om för di att vi hade en fantastisk helg i Barcelona, matchen var en höjdare och vi satt bra även om det var väldigt högt upp. Min son Ludvig var helnöjd med allt och vi fick även bada på söndagen då vädret var kanon.”
- Olle Sundqvist

"Ville bara säga att resan till Paris var väldigt trevlig och sittplatserna var grymma. Bäst av allt var att jag fick se Zlatan stänka in ett kanonmål. Tack för er service och skulle jag längre fram behöva biljetter till någon match så är ni mitt förstaval. Tack än en gång!”
- Gänget från Jönköpin

”Vilken toppenresa, vilken match och det bästa av allt vilka bra platser vi fick. Vi såg alla spelare på bara några meters håll. Tack för ett suveränt arrangemang, denna resan glömmer vi aldrig.”
- Elisabeth Axelsson